Louhintapalvelut

Räjäytystyön vastuuhenkilön työt

Räjäytystyön vastuuhenkilö tekee työnsä ammattitaidolla

Jokainen työmaa, jossa tehdään räjäytystöitä, tarvitsee räjäytystyön vastuuhenkilön. Hän on ammattilainen, jolla on vuosien – usein jopa vuosikymmenien – kokemus panostuksesta sekä turvallisuustekijöistä, jotka liittyvät näihin toimiin.

Räjäytystyön vastuuhenkilö osaa koulutuksensa, ammattitaitonsa ja kokemuksensa avulla nähdä projektin kokonaisuutena ja tietää mitä kohteessa täytyy ottaa huomioon. Vastuuhenkilöllä on ylipanostajan koulutus, mutta useimmiten isoilla työmailla vastuuhenkilön työt on keskitetty yhdelle räjäytystyön vastuuhenkilölle. Näin hän pystyy turvaamaan sataprosenttisesti niin ympäristön kuin työntekijöidenkin asianmukaisen turvallisuuden.

Vastuuhenkilö johtaa räjäytystyötä

Räjäytystyön vastuuhenkilön vastuulla on projektin turvallinen ja asianmukainen eteenpäinvieminen ja loppuunsaattaminen kaikki sidosryhmät huomioiden. Vastuuhenkilö vastaa esimerkiksi lupa- ja vakuutusasioista, turvallisuussuunnitelmista ja riskianalyyseistä sekä tiedottamisesta ja yhteydenpidosta projektin kaikkiin osapuoliin.

Tarjoamme räjäytystyön vastuuhenkilöt projektiisi. Ota yhteyttä!

Konsultointi / Työmaasuunnittelu

Konsultoimme räjäytystöissä ja työmaasuunnittelussa

Haluamme osaltamme olla mukana kehittämässä alan toimintoja. Jaamme mielellämme tietotaitoamme eteenpäin muillekin toimijoille tai satunnaisesti räjäytystyön konsultaatiota tarvitseville.

Tarjoamamme konsultaation osa-alueita ovat mm. louhintatyön kokonaisvaltainen suunnittelu ja työmaasuunnittelu. Tämä pitää sisällään työmaan perustukseen liittyvää konsultaatiota valmistavista töistä lähtien.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Vuosien kokemuksen avulla pystymme näkemään työmaan kokonaiskuvan, vaikka projekti olisi vasta suunnitelman asteella. Mikäli tarvitset konsultaatioapua työmaasuunnittelussa tai esimerkiksi räjäytystyön tärinän minimoimisessa tai turvallisuustekijöiden maksimoinnissa – ota meihin yhteyttä!

Louhinnan suunnittelu

Louhinnan suunnittelu kokonaisvaltaisesti

Jotta projekti saadaan vietyä maaliin kustannustehokkaasti ja järkevästi, kannattaa pohjatyön huolelliseen suunnitteluun panostaa. Meille voit ulkoistaa suunnittelun. Louhinnan seikkaperäinen yleissuunnitelma antaa selkeät raamit projektille – mistä aloittaa ja kuinka edetä turvallisesti yleiskuva huomioiden, mutta katse tiukasti pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjousta louhinnan suunnitteluun. Meillä on vuosien kokemus louhinnasta ja louhintaprojektien johtamisesta, joten voit luottaa käsiimme haastavammatkin projektit.

Panostuspalvelut

Panostuspalvelut suunnittelusta toteutukseen

Tarjoamme mielellämme käyttöösi turvallisia panostuspalveluita ammattitaitoisten panostustiimiemme toimesta.

Panostuspalvelumme sisältää asiaankuuluvat ennakkotoimenpiteet, kuten panostuksen tarkan suunnittelun, tarvittavien aineiden tilauksen sekä kentän panostuksen ja itse räjäytyksen hoitamisen.

Turvallinen panostus

Panostus on vain yksi osa laajempaa louhintakokonaisuutta, mutta sen turvallinen maaliin vieminen vaatii ammattilaiselta kokonaisnäkemystä ja tarkkuutta. Panostajamme kouluttautuvat ja pitävät yllä ammattitaitoaan jatkuvasti. Turvallisuus on ensisijainen prioriteettimme.

Meiltä saat kokonaisvaltaiset panostuspalvelut vahvalla kokemuksella. Teemme tarvittaessa myös pelkkää metriporausta, jos yritykselläsi on panostaja jo omasta takaa.

Rammerointi

Kiven rikotus eli rammerointi

Rammerointia eli kiven rikotusta käytetään tyypillisesti louhintatyön siinä vaiheessa, kun kallion räjäytyksen myötä muodostuu irrallista kiveä. Muodostunut kiviaines täytyy saada pienemmäksi, jotta sen lastaustyö helpottuu.

Hoidamme kaikenkokoiset kohteet laadukkaalla kalustollamme

Rammeroinnissa työkoneen kuljettaja käyttää iskuvasaraa, jonka avulla ylisuuret kivet rikotaan. Meillä on asianmukainen, moderni kalusto, joka soveltuu moneen erilaiseen kohteeseen. Teemme mielellämme kaikenkokoisia työmaita, joten ota yhteyttä alan ammattilaisiin.

Timanttiporaus

Timanttiporauksella tarkkaa jälkeä

Teemme ammattitaidolla timanttiporausta kohteisiin, joissa tarvitaan erittäin yksityiskohtaista, tarkkaa ja huoliteltua jälkeä. Timanttiporausta voidaan käyttää koviin kivimateriaaleihin ja betoniin.

Timanttiporaus ei aiheuta pölyä eikä runkomelua, joten se soveltuu monenlaiseen kohteeseen.

Tarvitsetko projektiisi siistiä ja huolellista ammattilaisen tekemää timanttiporausta? Pyydä meiltä kilpailukykyistä tarjousta!